Cannondale henter erfaren australier
11. oktober 2017 12:09 af Christian BergFoto: A.S.O.

Mitchell Docker kommer til det amerianske hold på en etårig aftale.

Cannondale-Drapac måtte tidligere på året lade flere af deres ryttere gå, da de ikke kunne garantere holdets økonomi. Nu er pengene dog fundet, da EF Education First har meldt sig på banen som sponsor, og derfor er de i gang med at hente ryttere til holdet.

 

I dag kunne de så præsentere en ny mand i truppen, da Mitchell Docker har skrevet under på en etårig kontrakt med det amerikanske WorldTour-hold. Den 31-australier kommer til holdet fra Orica-Scott, og han glæder sig til at kunne hjælpe sine nye holdkammerater til store resultater i forårsklassikerne.

 

”Foråret er hjertet af min sæson og der, hvor jeg har mest fokus hvert år. Det er et sandt privilegie at skulle støtte Sep Vanmarcke og Sebastian Langeveld næste år. Sep er en rytter, jeg har beundret de sidste par år, hvor han har bevæget sig frem i hierarkiet og op på podiet,” siger Docker i en pressemeddelelse.

 

”Jeg tror, at jeg kan være et stort aktiv for Vanmarcke, men på samme tid er meget spændt på at skulle arbejde med en rytter som Logan Owen, som jeg kan hjælpe igennem virvaret i de belgiske løb i hans første WorldTour-sæson.”

 

Mitchell Docker står noteret for to professionelle sejre, der begge faldt tilbage i 2010.

DEL
KOMMENTARER

SENESTE

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST

LØRDAG

FREDAG