Dupont efter andenplads: Jeg troede på sejren
04. februar 2018 12:27 af Frederik ZeunerFoto: Jérémy-Günther-Heinz Jähnick

Timothy Dupont måtte tage til takke med en andenplads på gårsdagens etape i Etoile de Bessèges, efter en hård spurt opad bakke. Belgieren troede ellers, at han havde slået det afgørende hul.

Timothy Dupont havde et svært år på Verandas Willems-Crelan sidste år, hvor han ikke helt kunne leve op til sin fremragende 2016-sæson. Forud for denne sæson skiftede han til Wanty-Groupe Gobert, hvor han lige nu sæsondebuterer i Etoile de Bessèges.

 

Her er han startet glimrende med tre top-5 placeringer på de første fire etaper. Den seneste kom i går, da han hev en andenplads hjem, efter en tæt spurt op ad bakke mod Sean de Bie, der kun lige nåede forbi Dupont på de sidste meter. Belgiereng troede ellers, at han havde slået det afgørende hul.

 

”Jeg startede min spurt med 300 meter igen, og jeg følte at jeg slog det afgørende hul. Uheldigvis kom Sean de Bie med på mit hjul. Han kom kun lige forbi mig på de sidste meter. Hvis han ikke havde fanget mit hjul, så havde jeg vundet i dag. Men hey, sådan er cykling,” siger Timothy Dupont i en pressemeddelelse fra holdet.

 

Etoile de Bessèges slutter i dag med en enkeltstart, hvor Timpothy Dupont skal forsøge at bevare sin sjetteplads i klassementet.

DEL
KOMMENTARER

SENESTE

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST

TIRSDAG

MANDAG

SØNDAG

GÅ TIL WWW.FELTET.DK

Feltet.dk

Åsvinget 5

9800 Hjørring

Tlf. 51558966

info@feltet.dk