Dumoulin: Yates skal køre en dårlig enkeltstart for at miste trøjen
22. maj 2018 11:15 af Christian BergFoto: LaPresse - Di Alberto / Ferrari / Paolone / Alpozzi

Enkeltstartsverdensmesteren forventer ikke, at der kommer de store afstande på dagens enkeltstart.

Efter en hviledag i går er hele cykelverdenens øjne igen rettet mod Italien, hvor feltet tager hul på Giro d’Italias sidste uge. Klassementsrytterne skal i kamp mod uret, og det bliver spændende at se, hvad Tom Dumoulin kan udrette på de 34,2 kilometers enkeltstart.

 

Den forsvarende vinder af Giroen ligger nummer to i klassementet, men han har hele 2.11 op til Simon Yates i lyserød. Selvom Dumoulin er enkeltstartsverdensmester regner han ikke med at kunne lukke hullet til briten, der blev nummer syv på første etapes korte enkeltstart.

 

”Jeg tror ikke, at jeg kan gøre det, da den er super hurtig. Hvis man er i enkeltstartsposition med den medvind, vi havde i dag (i går, red.) under rekognosceringen, kører man stadig 50 kilometer i timen, selvom man yder 300 watt, og der er en grænse for, hvor meget hurtigere man kan gøre det,” siger Dumoulin til Cyclingnews.com.

 

”Tidsforskellene bliver ikke særligt store, tror jeg, men det afhænger af vinden. Hvis vinden er som i dag, tror jeg, at forskellene bliver små, og han skal køre en dårlig enkeltstart for at miste trøjen til mig.”

 

Tom Dumoulin vandt den første enkeltstart i årets Giro d’Italia

DEL
KOMMENTARER
KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST

FREDAG

TORSDAG

ONSDAG