Dumoulin usikker på Tour-deltagelse
12. oktober 2017 20:10 af Benjamin LillelundFoto: LaPresse - Di Alberto / Ferrari / Paolone / Spada

Tom Dumoulin har endnu ikke truffet en beslutning om, hvordan hans løbsprogram næste år kommer til at se ud.

Tom Dumoulin har vundet Giro d’Italia og været med helt fremme i Vuelta a España, og han nævnes som den helt store trussel til Chris Froomes Tour de France-dominans.

 

Endnu har Dumoulin ikke deltaget i Touren med henblik på at køre klassement, men det kan ske næste år. Hvis ruten passer ham, vil han nemlig gerne prøve at tage kampen op i Touren, men han afviser ikke endnu et Giro d’Italia.

 

”For at være ærlig har jeg ikke bestemt mig endnu. Det afhænger af ruterne. Det er rigtigt, at jeg allerede har kørt klassement i Vueltaen og Giroen, men ikke Touren,” siger Tom Dumoulin til La Gazzetta dello Sport.

 

”Hvis Touren ikke har en rute, der passer til mig, hvorfor skulle jeg så prøve at vinde det næste år? Jeg elsker Giroen, og jeg vil rigtig gerne tilbage.”

 

Dumoulin skulle oprindeligt også have kørt Vuelta a España efter sin Giro d’Italia-sejr i år, men den plan droppede han. Den kan imidlertid komme tilbage på bordet i fremtiden.

 

”Flere ryttere har gjort og gør det. Nibali kørte Giroen og Vueltaen i år, og han fik et fantastisk resultat med to podiepladser. Jeg vil også selv prøve det, men jeg ved ikke hvornår endnu,” afslutter Dumoulin.

 

Tom Dumoulin lå længe til at vinde Vuelta a España for to år siden, men på næstsidste etape gik han ned med flaget og endte i stedet som nummer seks.

DEL
KOMMENTARER

SENESTE

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST

LØRDAG

FREDAG