Dobbelt Bardiani-CSF triumf i Utah
06. august 2017 10:15 af Mike Winther Hansen Foto: Feltet.dk

På dronningeetapen var det to italienere der kom først, da Giulio Ciccone vandt - og 35 sekunder senere krydsede holdkammeraten Simone Sterbini målstregen. Canadieren Britton fører stadigvæk i det samlede klassement.

Det lykkedes som sagt italienske Ciccone at komme alene til mål, på den 99 kilometer korte etape. Med små fem kilometer tilbage af den sidste stigning, angreb han fra favoritgruppen, hvilket holdt hele vejen til mål. Hvorefter holdkammeraten Sterbini til sidst kørte fra favorit gruppen, og fik kørt en andenplads i hus.

 

”Med lidt under fem kilometer til mål, lavede jeg et lille angreb for at se hvordan de andre ville reagere. Mit mål var - da jeg så at jeg havde et lille hul - var det bare at regulere og pace mig selv godt. Jeg vidste at de sidste to kilometer var lidt nemme, så mit mål var at regulere indtil der også give den alt til mål,” sagde Ciccone ifølge Cyclingnews.

 

At de to italienere skulle komme først til toppen, var ikke en tilfældighed, det fortalte Ciccone efter etapen.

 

”Vi føler at som dagene skrider frem, så bliver vi bedre som hold, og vi føler os bedre. I går kontrollerede vi virkelig løbet og arbejdede hårdt, men vi missede lidt resultatet af vores hårde arbejde. Så i dag var det virkelig vigtigt, at vi kunne vise os frem og vinde etapen,” slutter Ciccone.

 

Etapen startede med et par angreb, hvorefter et større udbrud på 18 mand kom afsted. De fik dog aldrig lang snor og på kategori ét stigningen op til American Fork Canyon, lykkedes det BMC, med Bookwalter og Frankiny, at smelte sammen med dem i front. Men på nedkørslen kom feltet op til gruppen med BMC-rytterne igen. Dermed havde den førende canadier Britton ikke noget at frygte, da BMC spillede deres kort forkert.

 

”Vi regnede lidt forkert, både TJ (Eisenhart) og jeg, at bruge vores hold før stigningen. Jeg tror vi glemte at fortælle vores holdkammerater at den sidste del af stigningen var rigtig stejl,” sagde Bookwalter.

 

”Det gik i virkeligheden vores vej. Jeg kunne ikke have ønsket en bedre situation. De to fyre (Bookwalter og Eisenhart) er store trusler, og deres aggressivitet arbejdede i mod dem selv i dag,” slutter Britton.  

 

I sidste ende tabte både Bookwalter og Eisenhart over to minutter.

 

I dag skal rytterne ud på syvende etape, som er 118 kilometer, hvor Britton skal ud og forsvare sin samlede føring endnu engang.

DEL
KOMMENTARER

SENESTE

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST

FREDAG

TORSDAG