Démare: Hovedet er allerede i Paris-Nice
25. februar 2018 20:55 af Christian Lundtoft Nielsen Foto: Sirotti

Arnaud Démare forsøger at tage det positive med fra dagens andenplads i Kuurne-Bruxelles-Kuurne. Selvom han er frustreret over at tabe til Dylan Groenewegen igen, hæfter franskmanden sig ved, at han endnu blot har fem løbsdage i benene. 

Arnaud Démare måtte endnu engang tage til takke med en andenplads, da han i dagens Kuurne-Bruxelles-Kuurne tabte spurten om sejren til hollandske Dylan Groenewegen. Samme scenarie udspillede sig i det netop overstående Volta ao Algarve, hvor den franske FDJ-rytter heller ikke kunne få taget på det hollandske sprintertalent.

 

Resultatet gav i første omgang gav anledning til stor frustration hos Démare.  

 

”Jeg følte mig meget mere ovenpå og som en del af spillet i dag. Jeg var allerede med i den 20-mandsgruppe, som kom af sted undervejs, og da vi blev hentet, var jeg ikke bekymret, for jeg havde fire holdkammerater med mig. Selvom jeg fik et nærmest royalt lead-out af mit hold, kunne jeg ikke stille noget op overfor Groenewegen, som bare er super stærk. Jeg er voldsomt skuffet. Kuurne er et smukt løb, som jeg ikke er glad for at have misset”, udtaler Démare i en pressemeddelelse fra sit hold FDJ.

 

Alligevel forsøger han at tage det positive med hjem fra dagens andenplads. Tankerne er allerede rettet mod næste uges Paris-Nice, hvor han sidste år havde stor succes med sejr på 1. etape og et par dage i løbets førertrøje.

 

”Når det så er sagt, trækker jeg enormt meget positivt ud af den her weekend. Især med tanke på at jeg forud for weekenden kun havde fem løbsdage i benene. Jeg blev nummer ni i går (Omloop Het Nieuwsblad, red) og to’er i dag. Det gør mig fortrøstningsfuld for de næste løb,” udtaler franskmanden, der dog samtidig forudser, at Paris-Nice kan gå hen og blive et hårdt løb, da der er lovet dårligt vejr i Frankrig i begyndelsen af marts.

 

”Ugen risikerer at blive lidt vanskelig, fordi der er annonceret meget koldt vejr i hele Frankrig. Men jeg vil gøre mit bedste for at være i form på søndag, når vi kører ud på første etape,” afslutter Démare i pressemeddelelsen fra FDJ.    

DEL
KOMMENTARER

SENESTE

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST

LØRDAG

FREDAG