DM bliver sandsynligvis uden Astana-danskere
13. juni 2018 20:36 af Marcus Bjelskou Foto: Feltet.dk / Henriette Brandt

De danske mesterskaber på landevej bliver formentlig uden Magnus Cort og Michael Valgren, der har fravalgt løbet af logiske årsager og kalenderplacering ift. Tour de France. 

Når starten går i linjeløbet til DM den 1. juli i Guldborgsund, står to af Danmarks bedste cykelryttere Magnus Cort og Michael Valgren næppe på startlinjen. 

 

Sommeren byder nemlig på Tour de France-deltagelse for begge danskere, og derfor bliver det en logistisk udfordring, når der både skal være styr på cykler, servicebiler og hotel hjemme i Danmark. Touren starter nemlig i Frankrig bare seks dage senere.  

 

“Jeg regner ikke med at være til start ved DM. Der er altid store logistiske problemer med at komme til Danmark, når man skal have cykler med, bo på hotel og finde en servicebil. Det koster mange penge og mange kræfter, siger Magnus Cort ifølge TV 2 SPORT.

 

Magnus Cort håber dog på et tidspunkt at kunne iklæde sig den danske mesterskabstrøje. 

 

“Jeg er ærgerlig over det. Jeg vil gerne være dansk mester på et eller andet tidspunkt, og det bliver jeg jo ikke, når jeg ikke er til start. Det ved jeg godt, men sådan er det,” forklarer Cort.

 

Michael Valgren planlægger heller ikke en tur til Danmark, når de danske mesterskaber går i gang.

 

“Jeg regner ikke med at tage tilbage til Danmark og køre det, nej. Jeg synes ikke, at ruten ser særlig indbydende ud, udtaler Michael Valgren ifølge podcasten Det Sorte Værksted

 

Ifølge Michael Valgren var han sidste år, grundet logiske udfordringer med at få en løbscykel og udstyr til Danmark, nødt til at køre på noget dårligere udstyr end han var vant til. Derudover tror han ikke, på at han kan vinde DM på den rute. 

 

Det er endnu ikke bekræftet om Jesper Hansen eller Jakob Fuglsang stiller til start i DM. 

Jakob Fuglsang har ikke kørt DM siden 2015, men Jesper Hansen stillede op sidste år og blev nummer 38.     

DEL
KOMMENTARER

SENESTE

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST

ONSDAG

TIRSDAG