Dimension Datas trup og mål i 2018
17. november 2017 13:57 af Christian BergFoto: Team Dimension Data

Det eneste afrikanske WorldTour-hold starter et nyt klassementsprojekt.

De fleste hold er i fuld gang med at forberede sig til den kommende sæson, og et af dem er Dimension Data. Det sydafrikanske hold er i øjeblikket på træningslejr i Cape Town, og i denne forbindelse har de offentliggjort deres fulde hold til næste sæson.

 

I 2018 er Mark Cavendish igen den helt store profil, og den britiske supersprinter skal komme tilbage efter en sæson, der blev smadret af kyssesyge. Foruden ”Manx Missilie” er der også store forhåbninger til ryttere som Edvald Boasson Hagen, Stephen Cummings og Louis Meintjes.

 

Fra næste sæson starter Dimension Data et nyt projekt, der løber til og med 2020. Det sydafrikanske WorldToru-hold vil nemlig have en mand på podiet i Tour de France i løbet af de næste tre år, og de har desuden stillet en række succeskriterier op til 2018-sæsonen.

 

Dimension Data sportslige mål i 2018                               

30 UCI-sejre inklusiv 10 på WorldTouren

Etapesejre i Grand Tours

Top fem i en Grand Tour

Podiet i klassikerne

Top 15 på WorldTour-holdranglisten

 

Dimension Datas trup til 2018

Igor Anton, Edvald Boasson Hagen, Steve Cummings, Mekseb Debesay, Nic Dougall, Amanuel Gebreigzabhier, Reinardt Janse van Rensburg, Ben King, Louis Meintjes, Ben O'Connor, Mark Renshaw, Jay Thomson, Johann van Zyl, Julien Vermote, Natnael Berhane, Mark Cavendish, Scott Davies, Nicholas Dlamini, Bernie Eisel, Ryan Gibbons, Jacques Janse van Rensburg, Merhawi Kudus, Lachlan Morton, Serge Pauwels, Tom-Jelte Slagter, Scott Thwaites og Jaco Venter

DEL
KOMMENTARER

SENESTE

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST

TIRSDAG

MANDAG

GÅ TIL WWW.FELTET.DK

Feltet.dk

Åsvinget 5

9800 Hjørring

Tlf. 51558966

info@feltet.dk