Dimension Data: Burde have været med i Sagan-afgørelse
06. december 2017 11:12 af Christian BergFoto: Sirotti

Det sydafrikanske WorldTour-hold forstår ikke, hvorfor de ikke blev inkluderet i afgørelsen mellem UCI og Peter Sagan.

Siden Peter Sagan blev smidt ud af årets Tour de France, har der kørt en sag mellem verdensmesteren og sit hold Bora-hansgrohe på den ene side og UCI på den anden side. I går blev sagen dog lukket, da UCI erkendte, at Sagan ikke skulle have været diskvalificeret, og i stedet kalder de nu styrtet for en ”race incident”.

 

Diskvalifikationen af Sagan skete, efter han kolliderede med Mark Cavendish i massespurten på 4. etape til Vittel. Britens hold, Dimension Data, vil gerne høre grundlaget bag UCIs erkendelse, da de føler, at de ikke er blevet taget med på råd.

 

”Som ryttere og hold vil vi gerne have, at alle parter arbejder sammen for gøre løbene sikre og mere behagelige. Vi forstår, at denne retstvist var grundet den proces, der forhindrede Bora-hansgrohe fra at forklare deres side af sagen til løbsjuryen,” siger Dimension Data-holdchef, Doug Ryder.

 

”Efter gårsdagens udmelding ser det dog ud til, at undersøgelsen også inkluderede en drøftelse af selve hændelsen. Da vi var det hold med den rytter, der i sidste ende led mest som et resultat af hændelsen, er vi overraskede over ikke at blive inkluderet og få muligheden for komme med vores syn på undersøgelsen.”

 

Mark Cavendish måtte udgå af løbet som følge af sine skader.

DEL
KOMMENTARER

SENESTE

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST

TIRSDAG

MANDAG

SØNDAG

GÅ TIL WWW.FELTET.DK

Feltet.dk

Åsvinget 5

9800 Hjørring

Tlf. 51558966

info@feltet.dk