Dennis: Nultolerance over for alle positive tests
05. januar 2018 15:17 af Christian BergFoto: Sirotti

Den australske enkeltstartsmester har en helt klar mening om Froome-sagen.

Chris Froome kom for alvor i modvind midt i december, da det kom frem, at han havde afleveret en dopingprøve, der overskred grænsen for Salbutamol. De seneste dage har flere personer i cykelsporten været ude at sige, at briten burde få karantæne, og i dag meldte en ny sig i koret.

 

Rohan Dennis, der tidligere i dag forsvarede sit australske mesterskab i enkeltstart, har nemlig en helt klar holdning, når det kommer til dopingprøver som Froomes. Selvom han ikke vil lege dommer i sagen, så lader han der ikke være tvivl om sin holdning.

 

”Jeg har gjort det klar, at jeg har nultolerance over for alle former af positive test. Jeg kender ikke sagens fulde detaljer, men hvis det var mig, ville jeg sige: 'Jeg dummede, og jeg skulle ikke have gjort',” siger Dennis til cyclingnews.com.

 

”Nultolerancen gælder også for mig selv. Hvis jeg ved et uheld eller bevidst tog noget - jeg ville aldrig bevidst tage noget - så må man leve med det og acceptere, at man få et rap over nallerne og komme videre samt undgå at lave en fejl igen.”

 

Rohan Dennis tørner til daglig ud for BMC Racing Team.

 

DEL
KOMMENTARER

SENESTE

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST

FREDAG

TORSDAG