Degenkolb: Planen er stadig Tour de France
13. juni 2018 11:52 af Rasmus Mikkelsen Foto: A.S.O.

Til trods for nogle ganske anonyme præstationer hidtil i årets Schweiz Rundt slår John Degenkolb fast, at planen stadig er, at han skal køre Tour de France. Samtidig erkender han dog, at deltagelsen også afhænger af, at hans præstationer forbedres i løbet af Schweiz Rundt.

På de indledende og lidt fladere etaper af Schweiz Rundt har tyske John Degenkolb ikke kunne blande sig i kampen om etapesejre. Den tidligere Paris-Roubaix-vinder har ikke virket som en mand i superform, men fortæller, at han alligevel føler en vis fremgang på formbarometeret.

 

”Så langt så godt. Jeg føler mig afslappet og føler, at jeg har forbedret mig,” sagde tyskeren inden starten på gårsdagens etape til cyclingnews.com.

 

Såfremt Degenkolb skal med til Tour de France, skal formen dog være god - ellers vil det ikke give mening for hverken ham eller holdet at tage ham med til den franske rundtur.

 

”Hvis jeg kan køre et godt løb her, så er det muligt (at køre Tour de France), men hvis ikke jeg er i god form så giver det ikke mening, at holdet sender mig til Tour de France. Hvis jeg heller ikke selv er overbevist om, at formen er god, så vil jeg ikke afsted alligevel. Lige nu føler jeg, at jeg bliver bedre og bedre så lad os se hvordan det går,” lyder det fra Degenkolb.

 

Degenkolb slår fast, at Schweiz Rundt handler om at kunne se forbedringer, og at planen derfor stadig er, at han skal køre Tour de France.

 

”Denne uge handler om min følelse og mit power-output. Man kan se, om det forbedres fra dag til dag. Planen er stadig den samme - at være med i Tour de France,” fortæller han.

 

DEL
KOMMENTARER

SENESTE

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST

ONSDAG

TIRSDAG