De sydafrikanske mestre 2018
11. februar 2018 15:00 af Rikke Bak Dalgaard Foto: Sirotti

Der er i denne uge blevet kørt nationale mesterskaber i Sydafrika og det blev til både gengængere og nye mestre i linjeløb og enkeltstart.

Herrerne

Hos herre elite kan Daryl Impey (Mitchelton-Scott) for første gang iklæde sig den sydafrikanske mesterskabstrøje, da han vandt linjeløbet foran Jacques Janse Van Rensburg på andenpladsen og Nolan Hoffman på tredjepladsen. Impey vandt også enkeltstarten for syvende gang og efterlod Ryan Gibbons (Dimension Data) til andenpladsen og Rohan Du Plooy til tredjepladsen.

 

Hos U23 herrer vandt Jason Oosthuizen linjeløbet for andet år i træk med Ryan Harris og Gustav Basson på anden- og tredjepladsen. Stefan de Bod (Dimension Data) tog sig af sejren i enkeltstarten foran Kent Main og Gregory De Vink.

 

Hos juniorherrerne vandt Ricardo Broxham linjeløbet og tog sig af andenpladsen på enkeltstarten. Tiano Da Silva kørte andenpladsen hjem på linjeløbet foran Cian Leveridge. På enkeltstarten vandt Jean-Pierre Llyod imens Ryan Terry kørte sig til en tredjeplads.

 

Kvinderne

Hos dameelite blev det til en sejr til Carla Oberholzer foran Maroesjka Matthee på andenpladsen og Lynette Burger på tredjepladsen. På enkeltstarten vandt Liezel Jordaan foran Yzette Oelofse og S’Annara Grove på henholdsvis anden- og tredjepladsen.

 

Hos U23 kvinderne vandt Catherine Colyn foran Courteney Webb og Danielle Strydom, som blev henvist til anden- og tredjepladsen. Michelle Benson vandt enkeltstarten over Elne Owen på andenpladsen og Marie Jean Roelofse på tredjepladsen.

 

Hos juniorkvinderne vandt Tiffany Keep både linjeløbet og enkeltstarten. I linjeløbet sejrede hun foran Jade Kelsey Van Schoor og Carla Steyn på henholdsvis anden- og tredjepladsen, mens der på enkeltstarten var udskiftning på tredjepladsen i form af Azulde Britz. Det er andet år i træk, at Keep kan ikæde sig mesterskabstrøjen i enkeltstart.

DEL
KOMMENTARER

SENESTE

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST

LØRDAG

FREDAG

GÅ TIL WWW.FELTET.DK

Feltet.dk

Åsvinget 5

9800 Hjørring

Tlf. 51558966

info@feltet.dk