De Plus fik et brud i knæet
10. oktober 2017 12:36 af Christian BergFoto: Iri Greco / BrakeThrough Media

Det er den øverste del af skinnebensknoglen, der er tale om.

I weekendens Il Lombardia opstod der et grimt moment, da Laurens de Plus røg ud over autoværnet og faldt ned i kløften på den anden side. Quick-Step Floors meldte hurtigt ud, at han slap uden alvorlige skader, men han gik dog ikke helt fri. Han fik nemlig et brud på toppen af skinnebensknoglen, og han skal derfor være på krykker i to uger.

 

Jeg var bange for, at mit knæ var meget skadet, men heldigvis er det ikke så slemt. Lægerne sagde endda, at jeg var meget heldig med udfaldet, da det kunne have været meget værre,” siger De Plus.

 

Det var dog ikke alle, som var lige så heldige som den 22-årige belgier. Simone Petilli og Jan Bakelants styrtede nemlig på samme måde som ham, men de fik større skader. Petilli brækkede kravebenet, skulderbladet, to ryghvirvler og pådrog sig en hjernerystelse, mens Bakelants brækkede syv ribben og to ryghvirvler. De Plus sendte derfor nogle ord deres vej.

 

”Jeg tænker på de ryttere, der også styrtede der. Jeg ønsker dem alt det bedste. Det er ikke den bedste måde at slutte sæsonen, men jeg ser på den positive side, da sæsonen er slut, og jeg har tid at komme mig inden decembertræningslejren.

DEL
KOMMENTARER

SENESTE

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST

LØRDAG

FREDAG