De nominerede til Årets Landevejsrytter 2017
21. oktober 2017 12:00 af Christian BergFoto: A.S.O.

Fire ryttere skilte sig i den foregående landevejssæson, og en af dem bliver kåret som Årets Landevejsrytter 2017.

Den 17. november bliver Danish Bike Award afviklet i Docken i København. En af kategorierne til årets awardshow er årets landevejsrytter, og nedenunder kan du se, hvem der er nomineret, og hvorfor de har gjort sig fortjent til en plads blandt vinderkandidaterne.

 

De nominerede til Årets Landevejsrytter 2017

Jakob Fuglsang

Jakob tryllebandt det danske cykelpublikum, da han i juni måned vandt Critérium du Dauphiné og slog de store Tour de France-favoritter. Det blev endda til to etapesejre undervejs, og silkeborgenseren kørte sig for alvor ind i favoritfeltet til Touren. Her måtte Fuglsang desværre udgå som følge af et styrt, men inden da lå han på femtepladsen i klassementet.

 

Mads Pedersen

Mads trådte inden denne sæson op på WorldTouren, og det har været med stor succes. Ved DM i Grindsted løb han med guldet og titlen som danmarksmester, mens han i landets største løb, PostNord Danmark Rundt, endnu en gang var den stærkeste og sikrede sig den samlede sejr samt en enkelt etapesejr. I det franske etapeløb, Tour du Poitou Charentes, tog Pedersen også sejren samt en etapesejr.

 

Amalie Dideriksen

Amalie tog bronzemedaljen ved dette års VM i Bergen, og selvom foråret primært var dedikeret til studierne, lavede hun flere topresultater i forårets endagsløb. De blev kronet med en sejr i WorldTour-løbet, Ronde van Drenthe, hvor hun slog hele verdenseliten. Det blev desuden også til en femteplads ved EM i Herning,

 

Cecilie Uttrup

Cecilie har gennem hele året været enormt stabil, hvilket sikrede hende sejren i ungdomskonkurrencen på damernes WorldTour. Den samme konkurrence vandt hun i blandt andet Giro Rosa, mens det tidligere på året blev til en samlet sejr i etapeløbet, Setmana Ciclista Valenciana. Også på enkeltstarten har Utttup vist sit høje niveau. Hun blev nemlig danmarksmester i disciplinen, mens det blev til en sølvmedalje ved U23-enkeltstarten til EM.

 

Afstemningen er startet, og der kan stemmes på www.feltet.dk/awards. Se mere information om billetter til Danish Bike Award.

Vind billetter til Danish Bike Award 2017
Feltet.dk og arrangørerne Copenhagen Event Company udlodder 5 x 2 billetter til showet og afterparty. Du skal blot tilmelde dig Feltet.dks nyhedsbrev, så deltager du automatisk i lodtrækningen om billetterne. Senest frist for deltagelse i konkurrencen om billetter er den 10. november 2017. Vinderne bliver kontaktet direkte på den mailadresse, som de har tilmeldt sig nyhedsbrevet på.

DEL
KOMMENTARER
KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST

TIRSDAG

MANDAG