De Buyst: Det er en smuk sejr
04. oktober 2017 13:28 af Benjamin LillelundFoto: Lotto Soudal

Jasper De Buyst er enormt stolt over at have slået efterårets helt store profil, Matteo Trentin. 

Siden Vuelta a Burgos har Matteo Trentin været i fuldstændig suveræn form med en etapesejr her, fire i Vuelta a España samt en triumf i Primus Classic. I går blev Trentin imidlertid sat på plads af det belgiske stortalent Jasper De Buyst i Binche-Chimay-Binche.

 

De Buyst vandt nemlig spurten og henviste Trentin til andenpladsen, da løbet skulle afgøres i en gruppe på otte mand, og det vækker naturligvis glæder hos den 23-årige rytter.

 

”Jeg er meget tilfreds med mit resultat. Det er et meget svært løb, og man kan være glad, hvis man kan vinde det i slutningen af sæsonen. Jeg slog Trentin, som nok er en af de bedste ryttere i verden lige nu, og det gør sejren lidt smukkere,” siger Jasper De Buyst til lottosoudal.be.

 

Trentin forsøgte ellers at forhindre en spurt, da han angreb i bunden af en bakke kort før mål, men det var De Buyst klar over.

 

”Jeg forventede, at Trentin ville prøve noget på den sidste kilometer, og jeg vidste, at jeg skulle blive i hans hjul. Da jeg kom op på toppen af bakken, havde jeg følelsen af, at mine chancer var store i spurten, så jeg er glad for, at jeg kunne gøre det færdigt,” afslutter De Buyst.

 

Jasper De Buyst vandt samtidig den belgiske cykelcup. 

DEL
KOMMENTARER

SENESTE

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST

TORSDAG

ONSDAG