EKSKLUSIVT

Dansker på World Cup-podiet for første gang - trods styrt
19. maj 2018 17:41 af Jesper Johannesen Foto: Amanda Bødker

Jonas Lindberg kørte sig i dag på World Cup podiet i Albstadt for første gang nogensinde. Danskeren kørte et fantastisk løb og var med helt fremme fra start til slut.

Den danske landstræner, Mads Bødker, havde forud for dagens World Cup sagt, at Jonas Lindberg kunne levere sit største resultat nogensinde. 
 

Jonas Lindberg viste i dag, at hans seneste resultater ikke har været tilfældige. Med en super flot tredjeplads kom han på sit første World Cup podie nogensinde på en meget vanskelig rute.

"30 minutter før start begyndte det at regne, og det ændrede rutens beskaffenhed totalt," forklarer landstræner Mads Bødker til Feltet.dk. 

"De svære og meget glatte nedkørsler var bestemt ikke nogen ulempe for Jonas. Han kørte et klogt og veldisponeret løb, selvom han ikke var forskånet for uheld. Værst var et styrt på anden omgang, som kostede en ødelagt sko. Jonas mener dog ikke, at han kunne have vundet selv med en hel sko," tilføjer landstræneren. 
 

Jonas Lindbergs flotte tredjeplads i dag bringer ham også op på en samlet tredjeplads i World Cuppen. I næste weekend køres tredje afdeling i Nove Mesto. 


Simon Andreassen kæmpede sig igennem løbet med en 40. plads. "For ham var det vigtigt at gennemføre, de mange uger uden reel træning kan ikke indhentes sådan lige, så hver en meter han cykler bringer ham tilbage," påpeger landstræneren. 

Dagens løb blev vundet af Joshua Dubau (Frankrig) foran Antoine Philippp (Frankrig), mens Jonas Lindberg altså blev treer. 

World Cuppen fortsætter i morgen - læs mere omkring landstrænerens forventninger.

DEL
KOMMENTARER

SENESTE

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST

LØRDAG

FREDAG