Dansk U23-europamester til Team Sunweb
26. september 2017 12:00 af Christian BergFoto: Feltet.dk

Pernille Mathiesen skal i næste sæson tørne ud for det tyske storhold.

Til årets europamesterskaber i landevejscykling var Pernille Mathiesen i en klasse for sig, da hun vandt guld både på enkeltstarten og i linjeløbet. Det er nogle af de præstationer, der nu har sikret den blot 19-årige dansker en kontrakt med storholdet, Team Sunweb.

 

Mathiesen har nemlig skrevet under på en etårig aftale med det tyske WorldTour-hold, der har stjerneryttere som Coryn Rivera og Ellen van Dijk på lønningslisten. Det danske stortalent er ufattelig glad for, at det netop er Team Sunweb, som hun skifter til.

 

”Jeg var til holdets tyske talent dage to gange - en gang som junior og så igen, da jeg tog skridtet op til eliten - så jeg føler, at jeg allerede har en god idé om, hvordan de arbejder og om atmosfæren på holdet, ” siger Mathiesen i en pressemeddelelse.

 

”Jeg har altid opfattet Team Sunweb som drømmeholdet. Det er det hold, som jeg ville elske at køre, så at det faktisk kommer til at ske er fantastisk for mig. Der er så mange stærke ryttere, som jeg kan lære meget af, og det professionelle miljø er perfekt til at udvikle mig til en bedre rytter.”

 

Ved sommerens DM for elite blev Pernille Mathiesen nummer to på enkeltstarten, mens hun blev nummer fire i linjeløbet.

DEL
KOMMENTARER

SENESTE

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST

TORSDAG

ONSDAG