Dansk juniorsejr i Tyskland
07. juni 2018 21:12 af Andreas N. Weisberg Foto: A.S.O. / Alex Broadway

Det blev til dansk etapesejr og førertrøje, da første etape af den 31. udgave af Trofeo Karlsberg i dag blev kørt i Tyskland. Frederik Wandahl snuppede sejren foran norske Søren Waerenskjold og tjekkiske Karel Vacek.

Det fem dage lange tyske junior-etapeløb, Trofeo Karsberg, blev i dag skudt i gang med en 110 kilometer lang etape fra Neunkirchen til Münchwies. Løbet, der sidste år blev vundet af danske Julius Johansen, har også haft Mads Pedersen som samlet vinder hele to gange tilbage i 2012 og 2013.

 

Lige fra starten af løbet blev der dømt positionskamp i det forholdsvis lille felt, hvor rytter efter rytter prøvede på at komme med i morgendagens udbrud. Det lykkedes aldrig rigtigt for nogle af rytterne at få etableret et forspring på mere end 20 sekunder ned til feltet.

 

Med fem kilometer til mål, lykkedes det dog en gruppe på fem ryttere at få sig løsrevet fra feltet. Her i blandt var danske Frederik Wandahl, der tog sig af den indlagte spurt på etapen. Det blev også til en etapesejr til den unge dansker, da han slog sin norske nabomand i spurten og dermed kan han se frem til at køre med førertrøjen på morgendagens anden etape. Bjergtrøjen tog Gilles Kirsch fra Luxembourg sig af.

DEL
KOMMENTARER

SENESTE

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST

LØRDAG

FREDAG