Dan Martin vil kæmpe hårdt i Touren
13. januar 2018 21:00 af Andy PedersenFoto: UAE Team Emirates

Dan Martin har fået et nyt hold og fornyet selvtillid til den kommende sæson. Det har han tænkt sig at veksle til en god chance i årets Tour de France, som han kommer til at køre som kaptajn for UAE Team Emirates, hvor han skal køre de kommende to sæsoner.

Daniel Martin er tidligere notorisk kendt for at være god som finisseur, hvorfor han også har vundet Lombardiet Rundt og Liege-Bastogne-Liege. I de senere år er fokus imidlertid blevet rettet mere og mere mod de 3-uger lange etapeløb, og i år får den fuld gas, når det kommer til juli-måned, hvor Tour de France løber af stablen.

 

”Jeg vil naturligvis blive ved med at sigte efter Ardenner-klassikerne i foråret, men at slutte min karriere uden at give mig fuldt ud for Tour de France ville være en stor fortrydelse. Jeg vil elske at køre det her løb i fantastisk form, uden at styrte, for at se, hvad jeg virkelig er i stand til,” siger Martin til L’Equipe.

 

Derudover føler han sig ligeledes bekræftet i, at han godt kan køre med de stærkeste ryttere når det gælder, hvilket får ham til at tage den lidt ekstra med ro, når han skal køre løbene.

 

”Jeg har mere selvtillid nu, jeg kan køre mere roligt, observere mine modstandere og vælge det rette moment at angribe i. Nu hvor jeg ved, at jeg kan køre med de bedste, kan jeg slappe langt mere af,” siger han. 

DEL
KOMMENTARER

SENESTE

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST

FREDAG

TORSDAG