Dan Martin: Jeg er overrasket over mit niveau
08. juni 2018 17:25 af Christian BergFoto: A.S.O. / Alex Broadway

Den 31-årige klatrer fik endelig sin forløsning efter et svært forår.

Se højdepunkterne fra 5. etape i Critérium du Dauphiné

Dan Martin viste rigtig gode takter på gårsdagens etape i Critérium du Dauphiné, og det fulgte han op på på bedste vis i dag, da han sejrede på løbets første rigtige bjergafslutning. Med et skarpt angreb på de afsluttende kilometer rykkede ireren væk, og ingen kunne hente ham.

 

UAE Team Emirates-profilen har været ramt af et ufatteligt uheld i denne sæson, der er hans første på det emiratiske hold. Derfor betyder sejren rigtig meget for ham, og den beviser meget om hans forberedelse til Tour de France.

 

”Det har været en svær sæson for mig og holdet. Jeg har følt mig god hele året, men det har ikke fungeret. Jeg er glad for, at det lykkedes i dag. Jeg vidste, at jeg måske ville få lov at køre, hvis jeg angreb, for jeg havde tabt tid,” siger Martin i vinderinterviewet.

 

”Jeg er glad for at vinde efter alle de andenpladser. Det er specielt, og jeg er overrasket. Min træning var perfekt, men jeg ville ikke være i topform, så jeg er overrasket over niveauet. Det er bedre end at være i problemer, så jeg er glad for formen forud for Touren.”

 

Det er første gang, at Dan Martin vinder en etape i Critérium du Dauphiné.

DEL
KOMMENTARER
KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST

MANDAG

SØNDAG

LØRDAG