Dan Martin før UAE-debut: Tager tid at lære at samarbejde
13. februar 2018 10:38 af Mathias Mundbjerg Foto: UAE Team Emirates

Når Volta ao Algarve i morgen bliver skudt i gang, debuterer Dan Martin for UAE Team Emirates efter skiftet fra Quick-Step Floors.

Det er velkendt, at for mange kokke kan fordærve maden. Der var ikke plads til både Philippe Gilbert, Julian Alaphilippe og Dan Martin på det brølstærke Quick-Step Floors-hold, og derfor tog sidstnævnte inden denne sæson turen til UAE Team Emirates. I morgen skal ireren så vise, at han har passet sin vintertræning, når hans sæson starter i portugisiske Volta ao Algarve.

 

”Det er fedt endelig at få et rygnummer på UAE Team Emirates-trøjen og starte med at køre cykelløb med nogle gode gutter. Selvfølgelig kommer det til at tage noget tid at lære at køre stærkt sammen, men vi har allerede haft to gode træningslejre med en masse sjov og muligheder for at lære hinanden at kende,” siger Dan Martin.

 

Den dobbelte monument-vinder har ikke kørt løb siden Il Lombardia i begyndelsen af oktober, og derfor er der naturligvis en vis usikkerhed forbundet med formen.

 

”Forud for Volta ao Algarve er jeg både spændt og nervøs. Man er altid lidt bekymret for, hvordan formen er, men jeg har det godt. Jeg har trænet fint i vinter, men det er noget andet at køre løb,” siger Dan Martin, der glæder sig til sit første løb i sin nye trøje.

 

”Vi kommer til Algarve med et meget stærkt hold, så jeg kan ikke vente med at komme i gang,” lyder det fra Martin.

 

Dan Martin får i Algarve internt på holdet selskab af Valerio Conti, Vegard Stake Laengen, Jan Polanc, Edward Ravasi, Rory Sutherland og Ben Swift.

DEL
KOMMENTARER

SENESTE

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST

LØRDAG

FREDAG

GÅ TIL WWW.FELTET.DK

Feltet.dk

Åsvinget 5

9800 Hjørring

Tlf. 51558966

info@feltet.dk