Cykelverdenen i sorg over Michael Goolaerts' bortgang
09. april 2018 10:02 af Mathias Mundbjerg Foto: Sirotti

Michael Goolaerts hyldes cykelverdenen over efter sin tragiske død, og kondolencer og sympatierklæringer strømmer til de efterladte.

En stor cykelsøndag blev i aftes skubbet helt og aldeles i baggrunden, da Verandas-Willems’ meddelte, at rytteren Michael Goolaerts var gået bort efter sit hjertestop på en af de første pavéer i Paris-Roubaix.

 

I løbet af natten og dagen derpå er hyldester og respektfulde hilsener strømmet i retning af belgieren, som blot blev 23 år gammel.

 

Vi har samlet nogle få af de mange, mange tilkendegivelser her.

 

 

"Alle BORAs og alle mine tanker og bønner går til Michael Goolaerts. Så sørgelige nyheder," skriver vinderen af løbet, Peter Sagan.

 

 

Mens lægerne kæmpede for at redde den unge belgiers liv, kæmpede hans holdkaptajn for et topresultat i løbet, som skulle blive Michael Goolaerts' sidste.

 

"'Goolie', du er årgang '94 ligesom jeg. Derfor har vi kørt sammen i årevis. Jeg har endnu ikke forstået, at det er slut. Dit evige smil vil altid være en inspiration for mig. Hvil i fred," lyder det fra Wout van Aert.

 

 

"Det var med uendelig sorg, at vi i aften fik meddelelsen om Michael Goolaerts' død. Alle vores tanker går til hans familie, hans hold og hans kære."

 

 

"Forfærdeligt nyt. Hvil i fred, Michael Goolaerts. Mine dybfølte kondolencer går til din familie, dine venner, dine holdkammerater og folkene bag Verandas-Willems."

 

 

"Efter at have kørt mod og med hinanden i mere end ti år kommer dette som et stort chok. Hvil i fred, Michael."

 

 

"Skrækkeligt at læse en så forfærdelig nyhed. Meget, meget sørgeligt. Mine tanker og kondolencer er med din familie, dine venner og dine holdkammerater. Hvil i fred, Michael."

 

 

"For et par uger siden sad vi stille og roligt og drak kaffe, og du fortalte mig, hvor motiveret du var for at konkurrere i dette forår. Jeg vil for altid huske dig, min kære ven," skriver Katusha-rytteren Steff Cras.

DEL
KOMMENTARER

SENESTE

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST

LØRDAG

FREDAG