Cummings kæmper for en plads i Tour de France
01. juni 2018 18:30 af Andy PedersenFoto: A.S.O.

Allergier og uheld har sat 37-årige Stephen Cummings ud af funktion det meste af foråret, hvor resultaterne har været tvivlsomme for den dobbelte Tour de France-etapevinder, som nu frygter for sin deltagelse i årets højdepunkt i næste måned.

Det er ikke blevet til mange løbsdage i denne sæson for Stephen Cummings, som tidligt i det varme forår fik problemer med allergier. Derfor er sæsonens bedste resultat for den engelske rytter en 15. plads på en enkeltstart i Baskerlandet Rundt.

 

Han har derfor ikke kørt løb, siden han udgik af Romandiet Rundt tilbage i slutningen af april inden Giro d’Italia startede. Derfor ser han frem til sit comeback i Criterium du Dauphine, hvor det handler om at præstere.

 

”På nuværende tidspunkt er jeg mere interesseret i at præstere. Jeg har ikke præsteret hele året og det siger jeg selv. Jeg har ikke nået mine højdepunkter og jeg håber egentlig bare, at jeg kan nå det. Hvis jeg kan det, kommer resultaterne til at følge med,” siger Cummings i et interview med Cyclingnews.com.

 

Der er dog ingen tvivl om, at der i det længere perspektiv for Cummings også bliver kigget på en deltagelse i Tour de France i næste måned. Hvis han skal få en plads på Dimension Datas hold til Tour de France, kræver det dog nogle gode momenter nu her i Frankrig.

 

”Alle er nødt til at kæmpe for deres plads i Tour de France. Jeg er ikke anderledes fra de andre på den måde, men jeg ser fremad og jeg ved, at jeg er nødt til at være med fremme i Criterium du Dauphine, ellers vælger de mig ikke til Tour de France,” siger Cummings.

 

HUSK AT SÆTTE DIT MANAGERHOLD TIL CRITERIUM DU DAUPHINE

DEL
KOMMENTARER
KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST

MANDAG

SØNDAG

LØRDAG