Croatia-etapevinder dedikerer sejr til Scarponi
23. april 2017 11:19 af David BrunoFoto: Tour of Turkey/Brian Hodes

Jaime Roson tog i går Caja Rurals første sejr i sæsonen, som han straks dedikerede til Michele Scarponi, på femte etape af Tour of Croatia.

Caja Rurals Jaime Roson vandt i går femte etape af Tour of Croatia, hvor han også tog førertrøjen. Den unge spanier vandt en tremandsspurt foran Jan Hirt og Vincenzo Nibali, hvis hjul han havde udvalgt sig i finalen.

 

”Jeg vidste, jeg var i god form, og at det var nu, jeg skulle have et resultat ud af det. Jeg prøvede at køre solo, men da det ikke lykkedes, besluttede jeg at vente på spurten, fordi jeg vidste jeg var hurtigere end de andre,” siger Roson i dag i en pressemeddelelse.

 

Han dedikerer sejren til afdøde Michele Scarponi, som han, ligesom resten af feltet, kun har positive minder om, og som han håber, sin nærmeste rival i Tour of Croatia kan dedikere en endnu større sejr til.

 

”Sejren er til Scarponi. Han var en fantastisk rytter, og et endnu bedre menneske. Nibali var naturligvis meget berørt, da de var meget nære venner. Jeg håber, han kan komme sig og køre en god Giro til sin vens ære.”

 

Allerførst skal Roson og Nibali dog koncentrere sig om sidste etape i Kroatien, som bliver kørt i dag, og hvor førstnævnte kun fører med to sekunder til sidstnævnte.  

DEL
KOMMENTARER

SENESTE

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST

FREDAG

TORSDAG