Cort på podiet i Gaviria-hattrick
21. oktober 2017 10:47 af Jacob F. H. Petersen Foto: LaPresse - Di Alberto / Ferrari

Den ensidige forestilling fortsatte i Tour of Guangxi, da Fernando Gaviria stadig er den eneste, der har vundet etaper. Magnus Cort sørgede for lidt dansk succes, da han spurtede sig til en tredjeplads. 

Tredje etape af Tour of Guangxi var igen af den flade slags, og alt gik da også helt efter bogen, da feltets hurtigste mand, Fernando Gaviria (Quick-Step Floors), sikrede sig sin tredje etapesejre ud af tre mulige og dermed udbyggede sin føring i den samlede stilling, som han nu fører med 13 sekunder til Silvan Dillier(BMC). Magnus Cort (Orica-Scott) kørte en fin spurt og sluttede som nummer tre, kun slået af Max Walscheid (Team Sunweb) og Gaviria.

 

Etapereferat

 

Efter en start præget af mange angreb, lykkedes det en stærk trio at rive sig for alvor løs. Denne trio bestod af Daniel Oss (BMC), Nuno Bico (Movistar) og Jack Haig (Orica-Scott). Oss tog sejren i både den første pointspurt og den første bjergspurt, mens Nuno Bico vandt bjergspurt nummer to. I feltet var det hele dagen Quickstep, Lotto NL-Jumbo og Sunweb der tog ansvar, for henholdsvis Gaviria, Dylan Groenewegen og Walscheid. Tempoet var højt hele dagen, og efter 70 kilometer sluttede det for udbruddet. Julian Alaphilippe (Quick-Step Floors) kunne derfor køre først over stregen i næste pointspurt.

 

Med et samlet felt skulle der selvfølgelig komme nye angreb, og det lykkedes for to mand at rive sig løs. Lawson Craddock (Cannondale-Drapac) og Matej Mohoric (UAE Team Emirates) fik oparbejdet sig et hul på knap et minut, inden Quickstep lukkede det hele ned med fem kilometer til mål. Dermed var der lagt op til en massespurt, som Gaviria sikkert tog sig af. Daniel Oss blev kåret som dagens mest angrebsivrige rytter.

DEL
KOMMENTARER
KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST

TIRSDAG

MANDAG