Cort lukket inde i spurten: Havde benene til at nå podiet
17. marts 2018 19:00 af Andy PedersenFoto: Sirotti

Det så ganske godt ud for danske Magnus Cort, som sad med i den afgørende finale i Milano-Sanremo, men en ærgerlig spurt betød, at han blev lukket inde. Det blev dog alligevel til en flot ottende plads for danskeren.

Danskeren sad isoleret på den sidste kilometer, mens frontgruppen forsøgte at køre Vincenzo Nibali ind. Cort havde ellers både Lutsenko, Villella og Valgren indenfor de sidste 10 kilometer, men først punkterede Valgren. Han kæmpede sig tilbage, men alle tre ryttere undtagen Cort blev revet ned i et styrt lige inden kilometerporten. Cort holdt dog hovedet koldt for at sidde klar til den afgørende fase.

 

”Vi var en stor gruppe i finalen, og jeg blev lukket en smule inde. Jeg ventede på det rette øjeblik for at starte min spurt, men jeg kunne ikke finde den rigtige vej at gå. Jeg havde det ellers godt hele dagen, også på stigningerne. Jeg synes, at jeg havde benene til at gå på podiet i dag, da jeg var i stand til at spare lidt energi til afslutningen,” siger Cort til holdets hjemmeside.

 

Danskeren forholder sig dog tilfreds med hans indsats, som er en forbedring af 11.pladsen fra sidste års løb.

 

”Jeg synes dog, at jeg kørte et godt løb. Det er rart at slutte i top-10. Sidste år blev jeg nummer 11, og i år blev det nummer otte. Det er en lille fremgang. Nu håber jeg, at det kan blive til endnu mere i Belgien,” siger han.

DEL
KOMMENTARER

SENESTE

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST

ONSDAG

TIRSDAG