Coquard har fundet cykelglæden igen - regner med Touren 2018
03. december 2017 12:05 af Andy PedersenFoto: Sirotti

2018 bliver et nyt år for den franske stjerne Bryan Coquard. Man så ikke forfærdelig meget til den franske sprinter i sidste sæson efter, at han røg i hovedet på hans franske manager Jean Rene Bernaudeau hos Direct Energie.

Der betød faktisk et decideret fravalg af Coquard til hjemlandets største cykelløb, Tour de France. Perioden med konflikt kom efter, at Coquard havde offentliggjort, at han ikke ville fortsætte hos det franske mandskab. Konflikten varede over et halvt år. Det var meget hårdt for den unge franskmand, fortæller han i et interview med Ouest France.

 

”Det var en meget lang og kompliceret tid. Det var ikke trivielt. Jeg arbejdede på det, forsøgte at forstå hvad der var sket, hvorfor jeg havde det sådan psykisk. Jeg havde forsøgt at skjule det lidt for mig selv ved bare at sige, at jeg cykler videre. Men det ramte mig faktisk rigtig meget. Jeg havde givet rigtig meget for at blive behandlet uretfærdigt,” siger Coquard til Ouest France.

 

Men nu er han glad igen. Han har skiftet ét fransk mandskab ud med et andet, og skal i denne sæson køre for det nystartede Vital Concept. Projektet blev startet af Jerome Pineau, og har Coquard som ubestridt kaptajn.

 

”Det første vigtige mål bliver Paris-Nice, hvis de bliver inviteret. Jeg vil også rigtig gerne gøre det godt ved Amstel Gold Race, som er mit yndlingsløb. Det er vigtigt, at arrangørerne ved, at vi ikke kun vil være med i løbene, men vinde dem. Det er vores mål og det har vi sagt. Der er ikke plads til at tøve,” siger Coquard.

 

Fravalget til Tour de France sidste år er også noget, som Coquard tænker på. Denne gang er han dog helt sikker på to ting, nemlig at Vital Concept bliver inviteret til løbet og at han nok skal køre det.

 

”Det er utænkeligt for mig. Jeg fortæller hele tiden mig selv, at vi bliver et succesfuldt hold, at vi hurtigt kommer til at vinde løb og at alle vil arbejde 200 % for at komme afsted, og så skal det nok køre af sig selv,” slutter Coquard. 

DEL
KOMMENTARER

SENESTE

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST

TIRSDAG

MANDAG

SØNDAG

GÅ TIL WWW.FELTET.DK

Feltet.dk

Åsvinget 5

9800 Hjørring

Tlf. 51558966

info@feltet.dk