Contador om Bernal: Han kommer til at vinde Tour de France
14. maj 2018 18:00 af Andy PedersenFoto: Sirotti

Cykelsporten fostrer hele tiden nye talenter, hvilket der også i denne tid er flere unge ryttere, som gør sig til beviset på. Én af dem er det colombianske stortalent Egan Bernal, som den tidligere stjernerytter Alberto Contador har store forventninger til.

Egan Bernal har af flere omgange givet små glimt af, hvorfor mange regner ham for at være én af den kommende generations helt store Grand Tour-ryttere. Sidste år vandt han Tour de l’Avenir, mens det i år er blevet til en etapesejr i Romandiet Rundt og en samlet andenplads.

 

Sky-rytteren bliver utvivlsomt en ryttertype, som vi kommer til at se mere til i fremtiden, og hvis man spørger den spanske cykellegende Alberto Contador, så bliver det store podium i Paris én af de scener, som Bernal kommer til at erobre.

 

”Hvad Egan Bernal har gang i på nuværende tidspunkt i en alder af kun 21 år er helt spektakulært. Det er ikke som Nairo Quintana eller andre, men på et helt andet niveau. Jeg ser ham helt klart vinde Tour de France en dag,” siger Contador til den spanske avis Marca.com.

 

Egan Bernal skiftede inden denne sæson Androni-holdet ud med Team Sky, hvor han skal køre indtil 2020 i første omgang.

DEL
KOMMENTARER

SENESTE

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST

ONSDAG

TIRSDAG