Contador ny kommentator på spansk Eurosport
11. januar 2018 19:38 af Andy PedersenFoto: Sirotti

Den nu tidligere spanske cykelrytter Alberto Contador har nu fundet et nyt erhverv indenfor cykelsportens verden. Er man bosat i Spanien og abonnerer på Eurosport i sin TV-pakke, ja så kan man fremover høre den karismatiske spaniers stemme på kanalen. 

Alberto Contador stoppede karrieren efter Vuelta a España tilbage i september måned. Efterfølgende meddelte han, at det nok ikke var det sidste, man så til ham i cykelsportssammenhæng. Nu bekræfter den spanske afdeling af Eurosport i en pressemeddelelse, at spanieren fremover kommer til at kommentere sporten for dem.

 

”Det er en stor ære for os, at en cykellegende som Alberto Contador tilslutter sig Europsports kommentatorhold i Spanien. Alberto kommer kun til at overraske med sin store viden, ikke kun om løb eller cyklister som har været hans kammerater, men også materiel, cykler og meget tekniske aspekter i sporten,” siger Fernando Ruiz, Direktør for den sportslige afdeling i Eurosport Spanien, i en pressemeddelelse.

 

Derudover regner Eurosport-holdet med at opruste yderligere frem mod 2018. Hvem der ellers kan offentliggøres på kanalen som partner til Contador er fortsat uvist, men faktum er, at kanalen nok får en ekstra tilskuer eller to med tilføjelsen af Contador.

 

”Vi vil gerne tage et spring i vores kvalitet i 2018, og at vi kan tilføje Alberto Contador er kun det første skridt. Snart kommer vi med flere nyheder, som styrker Eurosports position,” siger han yderligere. 

DEL
KOMMENTARER

SENESTE

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST

LØRDAG

FREDAG