Contador lykkelig over måden karrieren sluttede på
14. december 2017 19:00 af Andy PedersenFoto: Sirotti

Alberto Contador nyder sin nyvundne otium efter en lang cykelkarriere. For ganske nylig afholdt den italienske sportavis, La Gazetta dello Sport, sin årlige Sports Awars Galla, og her var der sågar en pris til den pensionerede spanier.

Han fik nemlig overrakt prisen som legende af sportsavisen, som dermed belønner ham for mange gode oplevelser i blandt andet Giro d’Italia, som ligeledes er ejet af avisens ejer, RCS Sport. Der udtrykte spanieren i øvrigt også sin spænding over, hvordan ruten for næste års Giro kommer til at se ud.

 

Contador udtrykte ligeledes, at han ikke har fortrudt sit stop, men hvis han skulle have kørt et sidste løb inden han stoppede, ville det ifølge ham være Giroen i 2018, som han finder ganske interessant. Dette vil dog ikke komme til at ske, da spanieren er fint tilfreds med måden, hvorpå hans karriere stoppede.

 

Her tænker Contador på den meget hårde 20. etape til Angliru i Vuelta a España, hvor han sejrede. Det var en meget rørende dag for ham, fortæller han også.

 

”Det er en uforglemmelig dag. Jeg kom ud af holdbussen om morgenen og fortalte mig selv, at det her ville blive min sidste chance. Jeg var nødt til at vinde. At det lykkedes var ufatteligt. Det var en sejr, som var mere værd end mine største, for jeg fik lov til at lukke, som jeg ville,” siger Contador til Spaziociclismo.

DEL
KOMMENTARER

SENESTE

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST

FREDAG

TORSDAG