Contador: Froome og Aru er ude af ligningen
16. maj 2018 15:31 af Nikolaj Corfitz Jensen Foto: Sirotti

Alberto Contador føler sig sikker på, at hverken Chris Froome eller Fabio Aru kommer til at vinde årets Giro d’Italia.

Vi er godt halvvejs gennem årets første Grand Tour, og allerede nu kan to af forhåndsfavoritterne til den samlede sejr fjernes fra ligningen. Det mener den tidligere dobbelte vinder af løbet, Alberto Contador.

 

”Jeg tror, at de får rigtig svært ved at komme igen. Det kan være, at de bliver bedre senere i løbet, og at de kan vinde nogle etaper, men jeg tror ikke, at de vil være med i kampen om den samlede sejr,” siger Contador, som rapporter fra løbet for Eurosport, til Gazzetta dello Sport.

 

Froome og Aru, som er henholdsvis 2.30 og 2.39 efter i den samlede stilling, imponerede ikke i ugerne op til Giroen, men har alligevel været overraskende svage, når det har gjaldt.

 

”Oprindeligt kunne man tilgives for at tro, at disse ryttere er så erfarne i at opbygge deres form til disse løb, at de ville toppe undervejs. Men nu har vi set dem tabe tid på flere stigninger - på Sasso (niende etapes målstigning, red.) var de heldige, at der var modvind, for havde der været medvind, ville tidsforskellen have været endnu større.”

 

”Det værste er, at det ikke bare er en eller to ryttere, der har sat dem. Samtlige favoritter har taget tid på dem.”

 

Fraværende form var ikke noget, som Alberto Contador selv døjede med i sin karriere. Tværtimod var spanieren kendt for sin utrolige stabilitet, hvor han kun har sluttet uden for top 10 i en Grand Tour, han har gennemført, én gang - nemlig i sit første forsøg på Tour de France tilbage i 2005.

DEL
KOMMENTARER

SENESTE

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST

ONSDAG

TIRSDAG