Contador: Det ville være en fejl at tage et år mere
23. september 2017 09:40 af Andy PedersenFoto: Sirotti

Alberto Contador nyder livet som pensioneret cykelrytter. Om end det ikke er forfærdelig længe side, at han sidst kørte et officielt licenseret løb, har han allerede taget hans nye tilværelse til sig. Faktisk er cykle mere parkeret end nogensinde før.

Spanieren fortæller nemlig, at det kun én enkelt gang siden Vueltaen er blevet til en køretur på cyklen, og at dette ikke engang var en træning. Derudover reflekterer han over timingen i hans farvel. Mange af hans fans har forsøgt at overbevise ham om, at han skulle tage et år mere, men det vil spanieren dog ikke gøre.

 

”Mange folk har sagt, at jeg skulle tage et år mere. Jeg ville gerne forlade sporten på mit højeste og ikke spilde min tid. Det var det perfekte øjeblik. Der kunne ikke være et bedre farvel end efter Vuelta a España,” siger Contador til Ciclo21 ifølge Cyclingweekly.com.

 

Derudover fortæller Contador, at hans far ikke så opkørslen til Angliru, hvor Contador lå foran det angribende felt på 20. etape af Vueltaen. Han turde simpelthen ikke se, om feltet bragede forbi ham.

 

”Min far så ikke Angliru-stigningen live grundet spændingen over, om de kunne fange mig eller ej. Mit gladeste øjeblik på cyklen var indgangen til Madrid, som var en gave på dagen for mit farvel,” siger han yderligere. 

DEL
KOMMENTARER

SENESTE

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST

TORSDAG

ONSDAG