coloQuick-sportsdirektør om Julius Johansen: Jeg har aldrig set et større dansk talent
29. september 2017 12:35 af Anders Schelde Mai Foto: Sirotti

Ledelsen på det danske kontinentalhold coloQuick-CULT er yderst tilfredse med at have hentet juniorverdensmesteren i linjeløb.

Efter triumfen i juniorernes landevejsløb ved VM i Bergen fortalte Julius Johansen, at han til næste sæson skulle have kørt for Giant-Castelli. Da det danske blev tvunget til at lukke på grund af økonomiske problemer, måtte den nykårede verdensmester finde et nyt hold for næste sæson. I dag kom nyheden om, at valget er faldet på det danske kontinentalhold coloQuick-CULT. Et valg som holdets sportsdirektør Christian Andersen naturligvis er yderst tilfreds med.

 

”Julius har været i kikkerten i længere tid, og jeg er ovenud tilfreds og stolt over at han slutter sig til coloQuick holdet fra 2018.”
 

”Julius er en uhyggelig stærk temporytter, der er outstanding for sin aldersgruppe både på landevej og banen. Jeg er ganske sikker på, at hvis han ikke var blevet ramt af defekt under VM-enkeltstarten havde han også snuppet den. Jeg har aldrig selv set et større dansk talent,” fortalte sportsdirektør Christian Andersen i en pressemeddelelse.

 

Ud over den lovende karriere på landevejen er Julius Johansen også udset til at være en del af de danske banelandshold, som skal konkurrere ved OL i Tokyo i 2020. På coloQuick-CULT vil Johansen fortsat have mulighed for at deltage i baneaktiviteter.

 

Flere andre danske talenter som Mads Würtz Schmidt og Alexander Kamp har tidligere kørt på coloQuick-CULT. Nu håber holdejer Brian Pedersen, at holdet også kan bidrage til Julius Johansens udvikling som cykelrytter.

 

”Vi vil gerne være et hold, som de største unge talenter vælger som et naturligt springbræt i deres karriere. Derfor er vi naturligvis stolte over at det er lykkedes at få aftalen med Julius på plads.”

 

”Julius er jo selvsagt attraktiv for ethvert hold, så stort cadeau til de sportsligt ansvarlige på holdet, for det utrættelige arbejde de laver med de unge mennesker,” sagde Brian Pedersen

DEL
KOMMENTARER

SENESTE

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST

TORSDAG

ONSDAG