Christina Siggaard: Så surrealistisk
24. februar 2018 19:45 af Henriette Brandt Foto: Team Virtu Cycling Women

Christina Siggaard sørgede i dag for dagens første, danske succes, da hun sikrede sig sejren i kvindernes udgave af Omloop Het Nieuwsblad.

Christina Siggaard viste sin klasse, da hun overspurtede alle i kvindernes 122 kilometer lange udgave af årets første brostensklassiker, Omloop Het Nieuwsblad.

 

"Det er så surrealistisk, og jeg kan slet ikke forstå, at det virkelig skete. Det er et resultat af, at jeg har det bedste hold omkring mig. Alle har været så professionelle og støttende, og mine holdkammerater var der for mig lidt til afslutningen, og jeg havde Carmen (Small) i øret, som guidede mig igennem hele løbet. Jeg er så glad, og det her er selvfølgelig et resultat af et super team samarbejde," lød det fra en glad vinder umiddelbart efter løbet.

Holdets sportsdirektør var uld af rosende ord til Christina Siggaard.

 

"Christinfølte sig godt kørende og kom med i angreb et par gange, inden Sinweb-pigerne lukkedes hullet. Men, Christina kom igen med, da omkring 25 ryttere kom væk og skulle afgøre det i en spurt. Hun var så opsat og kunne næsten ikke vente til den afsluttende spurt. Hun gjorde det rigtige i af gå efter spurten. Det er en drøm, der går i opfyldelse for os. Vi havde naturligvis en forårsklassikersejr som et af vores mål, og det er så tilfredsstillende at have opnået det så tidligt," sagde Carmen Small om det flotte resultat.

 

 

DEL
KOMMENTARER

SENESTE

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST

LØRDAG

FREDAG