Chris Froome styrtede på træningstur i Sydafrika
13. januar 2018 15:07 af Frederik ZeunerFoto: Team Sky

På trods af en potentiel dopingdom, så giver Chris Froome den gas med sin træning for tiden. Team Sky-rytteren kører nemlig rundt i Sydafrika, hvor han får en masse kilometer under bæltet. Torsdag måtte den forsvarende Tour de France vinder dog en tur i asfalten, da han styrtede på en af sine ture.

For mange ville en potentiel dopingdom nok tage toppen af motivationen. Det kan være svært at få passet sin træning, når man ikke ved, om man overhovedet kan køre cykelløb. Men for Chris Froome er det en helt anden sag. På trods af den verserende Salbutamol-sag, så giver han den gas i Sydafrika, hvor han netop nu træner.

 

Tour de France-vinderen oprettede for nyligt en profil på det sociale cykelmedie Strava, og her kan man se, at han er særdeles aktiv omkring Sydafrikas største by, Johannesburg. 1. januar, hvor de fleste af os lå på sofaen, var han eksempelvis ude at køre lige knap 4,5 time. Siden da har han kun to gange været under 150 kilometer, så der er ingen tegn på, at han har problemer med motivationen.

 

Problemer fik han til gengæld torsdag, da han under en træningstur måtte en tur i asfalten. Senere samme dag uploadede han et billede på Instagram, hvor han viste sin forslåede albue og skulder frem. Team Sky har efterfølgende meddelt, at han slap afsted fra styrtet med lidt hudafskrabninger og asfalt eksem. Meldingen var også, at det ikke ville få betydning for hans træningsplan. 

DEL
KOMMENTARER

SENESTE

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST

FREDAG

TORSDAG