Cavendish: Jeg var for langt bagude
13. februar 2018 15:49 af Christian Lundtoft Nielsen Foto: A.S.O.

Mark Cavendish måtte trods en stærk spurt nøjes med andenpladsen på 1. etape af Tour of Oman, hvor han blev slået af Bryan Coquard. Briten ærgrer sig, da han var forkert placeret i spurten. 

Team Dimension Datas topsprinter Mark Cavendish lignede den stærkeste mand i spurten på dagens 1. etape af Tour of Oman, men formåede ikke komme forbi franske Bryan Coquard på de sidste meter.

 

”Jeg er tilfreds med den måde, jeg spurtede på i dag. Hvis jeg havde startet tidligere, kunne jeg måske have fanget ham, men det gjorde jeg ikke. Jeg var simpelthen for langt tilbage,” udtalte ”the Manxman” (Cavendish kommer fra Isle of Man, red.) til Cyclingnews.com efter dagens etape.

 

Cavendish deltager egentlig i Tour of Oman på et afbud, da det oprindeligt ikke var meningen, at briten skulle deltage i løbet. Han har derfor først og fremmest som mål at hjælpe sin holdkammerat Merhawi Kudus, som går efter en god placering i det samlede klassement.

 

Briten havde før dagens etape derfor heller ikke bedt sine holdkammerater om at køre et egentlig lead-out-tog. En disposition som med stor sandsynlighed har kostet ham sejren.

 

”Jeg sagde til gutterne før dagens etape, at de bare skulle være der, men ikke organisere noget for mig. Jeg forsøgte at sidde på hjul af Sunweb. Faktisk gik det egentlig okay, men jeg startede bare min spurt for sent. Jeg kunne ikke bedømme, hvor hurtigt vi ville komme til at køre i finalen,” udtaler briten til Cyclingnews.com.

 

På morgendagens 2. etape får briten med stor sandsynlighed ikke mulighed for revanche, da feltet skal op over stigningen Al Jissah med blot ti kilometer til målstregen, som ligger for enden af en stejl bakke. Først på den sidste etape tilbyder der sig igen en chance for sprinterne i det kuperede løb.

DEL
KOMMENTARER

SENESTE

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST

LØRDAG

FREDAG

GÅ TIL WWW.FELTET.DK

Feltet.dk

Åsvinget 5

9800 Hjørring

Tlf. 51558966

info@feltet.dk