Cavendish: Et år til glemmebogen
04. november 2017 16:57 af Christian BergFoto: A.S.O.

"Manx Missile" var ikke for alvor konkurrencedygtig efter Abu Dhabi Tour på grund af sygdom.

Mark Cavendish afsluttede landvejssæson i dag med en sejr i Tour de France Saitama Criterium, og det har bestemt været et år fyldt med problemer for den britiske supersprinter. Han har nemlig været plaget af kyssesyge det meste af sæsonen, men han håber, at han kan slå tilbage i 2018.

 

”Jeg var meget uheldig i år. Jeg vil prøve at glemme dette år, men det giver mig motivation til at komme stærkere tilbage. Når man har haft elleve år på toppen, ved man, at der også komme et dårligt år,” siger Cavendish til Cyclingnews.com.

 

Gennem mange år har der været spekuleret i, om Mark Cavendish kan slå legendariske Eddy Merckx’ rekord for etapesejre i Tour de France. Dimension Data-stjernen mangler fire sejre for at tangere ”Kannibalen”, men han er ikke selv så meget for at tale om det. I stedet har han sit fokus på de svære veje i Nordfrankrig.

 

”Brostensetapen i Touren kunne godt være noget, som jeg gerne vil prøve. Jeg vil også gerne køre klassikerne og Paris-Roubaix igen næste år. Jeg har muligheden hos Dimension Data, og jeg gjorde det for to år siden. Det er svært at få et godt resultat, men det var rart.”

 

Mark Cavendish tager i 2018 hul på sin tredje sæson med Dimension Data.

DEL
KOMMENTARER

SENESTE

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST

TIRSDAG

MANDAG

GÅ TIL WWW.FELTET.DK

Feltet.dk

Åsvinget 5

9800 Hjørring

Tlf. 51558966

info@feltet.dk