EKSKLUSIVT

Carbel var selvsikker: Jeg skulle nok vinde
14. maj 2017 17:25 af Benjamin LillelundFoto: Frederik Maj

Michael Carbel spurtbesejrede alle konkurrenter og tog en overbevisende sejr til U23-DM. 

Inden løbet var Michael Carbel nævnt som den måske største forhåndsfavorit til at vinde linjeløbet til U23-DM, og han levede da også op til favoritværdigheden og tog dermed Team Veloconcepts andet U23-danmarksmesterskab efter Kasper Asgreens enkeltstartssejr i går.

 

Carbel kom ind på opløbet i en mindre favoritgruppe og vandt i spurten over Andreas Stokbro og Casper Pedersen. Efter løbet var det en ganske selvtillidsfuld Carbel, som Feltet.dk snakkede med.

 

”Jeg er glad, fordi vi kørte godt sammen som hold i dag. Det var tæt på, det ikke blev en spurt, men jeg sagde til de andre, at jeg bare skulle ind i første gruppe, så skulle jeg nok vinde. Jeg skulle nok smadre konkurrenterne i dag, så jeg er glad for, at det lykkedes,” siger Michael Carbel før podieceremonien.

 

”Jeg har hele tiden været overbevist om, at jeg nok skulle vinde. Jeg har følt mig godt kørende det sidste stykke tid, selvom jeg har haft lidt pause, men det har måske gjort mig lidt bedre,” forklarer Carbel, som også vandt GP Herning for knap en måned siden.

 

At løbet netop skulle ende i en spurt, var da også til Michael Carbels fordel.

 

”Selvfølgelig var det hårdt, og de andre er også gode. Det er ikke sådan, at jeg er fuldstændig uovervindelig, men man skal ikke slæbe mig med hjem i en spurt til sådan et løb,” fastslår Carbel.

 

Næste store mål for Michael Carbel bliver elite-DM i slutningen af juni på en overkommelig rute for spurtstærke Carbel, der tidligere er blevet nummer to til DM-linjeløbet.

 

”Min ambition er at vinde. Jeg skal også blive elite-danmarksmester. Det skal hjælpe mig til at komme op på WorldTouren, men nu må vi se, hvad det bliver til. Sæsonen er lang,” afslutter Michael Carbel.

DEL
KOMMENTARER

SENESTE

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST

FREDAG

TORSDAG