Calmejane: Jeg var begyndt at blive frustreret
25. februar 2018 21:55 af Christian Lundtoft Nielsen Foto: Sirotti

Lilian Calmejane kalder dagens sejr i Drôme Classic for en stor forløsning, da han efter flere sekundære placeringer endelig kan give sit hold Direct Energie noget tilbage for deres store arbejde. 

Lilian Calmejane tog i dag en flot sejr i Drôme Classic. I finalen var han omringet af de to Quick-Step Floors-ryttere Bob Jungels og Jhonatan Narvaez, men formåede alligevel at tage sejren på hjemmebanen. Netop kendskabet til ruten viste sig at være af afgørende betydning.

 

”Jeg angreb første gang uden rigtig at give den alt, hvad jeg havde. Og jeg kunne med det samme se, at Bob Jungels lavede grimasser. Derefter lavede jeg et dobbeltangreb, og jeg formåede at få dem ud af mit hjul. Jeg vidste, at de ikke ville kunne komme tilbage til mig, for der ventede en nedkørsel med enormt mange sving,” udtalte Calmejane til Chaine L’Équipe efter målstregen.    

 

Det var den første sejr i år for Direct Energie-rytteren, der har været tæt på at sejre op til flere gange i denne sæson. Sejren kommer derfor også som en stor forløsning.

 

”For mig at se, kommer denne sejr ikke et spor for tidligt. Folk vil måske mene, at jeg er en smule forvænt, men jeg var begyndt at blive utroligt frustreret. Jeg har kørt som holdets beskyttede rytter gennem de første mange løb, og holdet gør hver eneste gang en kæmpe indsats for mig. Så sejren giver virkelig stor nydelse,” udtaler franskmanden, som tidligere i år er blevet nummer tre i GP La Marseillaise og nummer seks i Étoile de Bessèges. 

DEL
KOMMENTARER

SENESTE

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST

LØRDAG

FREDAG