Caja Rural stiller til start med stærk trup i Catalonien Rundt
16. marts 2018 19:03 af Andy PedersenFoto: Photo Gómez Sport / Luis Ángel Gómez

I næste uge begynder den spanske løbssæson med det ældste af slagsen: Catalonien Rundt. Traditionen tro er de spanske mandskaber også repræsenteret, og Caja Rural har udtaget noget nær stærkeste holdopstilling til årets første højdepunkt.

Det er flere ryttere, som tidligere har vist gode takter med på mandskabet herunder talentet Cristian Rodriguez og Sergio Pardilla. Mandskabet har ikke kørt løb med denne trup siden midten af sidste måned, hvor Ruta del Sol blev kørt.

 

De arbejder dog på, at deres ryttere skal gøres klar til den kommende sæson. Caja Rural stiller op med stor optimisme og en vis stolthed, da holdet har været en fast del af løbets startende mandskaber siden de igen blev klassificeret som prokontinental-mandskab i 2011.

 

“Efter en kort pause vender vi tilbage til løbsæsonen, hvor der kommer mange vigtige løb lige efter hinanden, som f.eks. Catalonien Rundt og Settimana Coppi Bartali. Vi kommer med masser af entusiasme til Catalonien, men også en del tvivl, da vi ikke har kørt løb et stykke tid. Vi forbereder dog vores ryttere på at køre årets første WorldTour-løb,” siger sportsdirektør Eugenio Goikoetxea i en officiel udtalelse.

 

Caja Rurals hold til Catalonien Rundt:
Sergio Pardilla
Lluis Mas
Christian Rodriguez
Nick Schultz
Nelson Soto
Joaquim Silva
Antonio Molina

DEL
KOMMENTARER
KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST

TIRSDAG

MANDAG