Caja Rural henter to spaniere
29. august 2017 13:49 af Christian BergFoto: Unipublic

Julen Amezqueta og Cristian Rodriguez har begge skrevet under på en etårig kontrakt med det spanske pro-kontinentalhold.

Caja Rural er i disse uger i gang med Vuelta a España, der er sæsonens vigtigste løb for dem. Det betyder dog ikke, at de ikke har tid til at forstærke holdet til næste sæson. De har nemlig skrevet kontrakt med de to spaniere, Julen Amezqueta og Cristian Rodriguez.

 

De kommer begge til holdet fra Willier-Trestina, som de kørte Giro d’Italia for tidligere i denne sæson. De glæder sig begge til at komme til det spanske hold, og for især Amezqueta er det stort, da Caja Rural er fra hans hjemregion.

 

”Caja Rural var det hold, jeg elskede som barn, og jeg har altid drømt om at køre på det hold. Det er et hold, der er baseret i Navarra, der er min hjemregion, og det har spillet en stor rolle for min beslutning. Det er et hold, der arbejder hårdt og har en meget attraktiv løbskalender for en rytter som mig. Jeg har allerede kørt to år som professionel, og jeg vokser stabilt som rytter. Målet er at fortsætte sådan,” siger Amezqueta på holdet hjemmeside.

DEL
KOMMENTARER

SENESTE

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST

FREDAG

TORSDAG