Caja Rural fortsætter, hvor de slap
12. januar 2018 13:38 af Nikolaj Corfitz Jensen Foto: Photo Gómez Sport / Luis Ángel Gómez

Caja Rural - Seguros RGA præsenterede i går deres hold for 2018-sæsonen, hvor de på alle parametre holder sig til det, der tidligere har fungeret for dem.

”If it ain’t broke, don’t fix it.”

 

Sådan lyder det populære engelske ordsprog der, løst oversat, bebuder, at man ikke skal ændre på noget, der fungerer fint i forvejen. Og noget tyder på, at man på Caja Rural - Seguros RGA har taget den besked til sig.

 

For mens flere profiler i slutningen af 2017-sæsonen forlod holdet, var der næppe tale om en ny start for mandskabet, da de i går præsenterede deres 2018-hold. Med en tydelig stolthed skriver de nemlig i en pressemeddelelse, at over halvdelen af holdet har en fortid på deres udviklingshold, mens blot fem af mandskabets 21 ryttere er ældre end 25.

 

Dermed fortsætter de med det talentarbejde, som de i de senere år er blevet kendt for, og som har sendt ryttere som Michal Kwiatkowski, David de la Cruz, Rubén Fernández, Jaime Roson og Hugh Carthy videre til WorldTour-hold.

 

Til gengæld skal holdets ryttere i 2018 køre på nye cykler, da det italienske mærke De Rosa erstatter Fuji. Cyklen, som er i samme farve som holdets trøjer (som set på billedet i toppen af artiklen), kan ses herunder.

 

Foto: Photo Gómez Sport / Luis Ángel Gómez

 

Caja Rural - Seguros RGAs trup til 2018-sæsonen:

Julen Amezqueta, Álex Aranburu, Miguel Ángel Benito, Danilo Celano, Álvaro Cuadros, Fabricio Ferrari, Jon Irisarri, Jonathan Lastra, Lluis Mas, Antonio Molina, Mauricio Moreira, Justin Oien, Sergio Pardilla, Rafael Reis, Cristian Rodríguez, Nick Schultz, Gonzalo Serrano, Joaquim Silva, Nelson Soto, Yannis Yssaad og Josu Zabala.

DEL
KOMMENTARER
KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST

FREDAG

TORSDAG

ONSDAG