Buchmann skal enten køre Giro d'Italia eller Vuelta a España
08. december 2017 21:30 af Andy PedersenFoto: Sirotti

Bora-Hansgrohe har netop præsenteret deres hold og bluse for 2018, og i den anledning har tyske Emanuel Buchmann har afsløret, at hans 2018-sæson ikke kommer til at indeholde en Tour de France. Han kan nemlig ganske enkelt ikke lide brosten.

Det siger han nemlig i et interview med det tyske internetmedie Radsport News, hvor han også siger, at han gerne vil være kaptajn. I 2017 var han nemlig hjælperytter for holdets polske bjergkaptajn, Rafal Majka, i Tour de France, efter han viste god form i Criterium Dauphiné.

 

I Vuelta a España var formen ikke god nok til, at han kunne trække en god placering hjem. Derfor måtte han altså gå tomhændet fra fadene ved Grand Tours. Det vil han gerne ændre på i 2018, hvor han håber at blive hans mandskabs kaptajn i ét af cykelsportens største etapeløb.

 

I interviewet giver Buchmann også udtryk for, at Majka muligvis skal til Tour de France igen som kaptajn, da han på forhånd har fravalgt løbet. Buchmann har kørt løbet tre gange, og hans bedste placering i løbet er en plads som nummer 15.

 

”Det vil blive besluttet om et par uger, når Vuelta-ruten er afsløret, hvad mine mål bliver. Jeg kan ikke lide brosten, så mit mål bliver enten Giroen eller Vueltaen,” siger Emanuel Buchmann til tyske Radsport News.

 

DEL
KOMMENTARER

SENESTE

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST

FREDAG

TORSDAG