Brøchners Holowesko-Citadel skal køre på BMC de næste tre år
03. december 2017 11:20 af Andy PedersenFoto: Feltet.dk

Det amerikanske mandskab, Holowesko-Citadel, har skrevet under på en tre-årig kontrakt med den schweiziske cykelproducent BMC, som dermed skal levere cykler til mandskabet fremover. Det bliver dermed til en gensyn mellem de to parter.

Dermed skal Nicolai Brøchner også vende sig til at køre på nye cykler i næste sæson, idet at han overgår fra Riwal Platforms Argon 18-cykler til det nye samarbejde med BMC. Netop BMC har en lang forhistorie med Brøchners nye mandskab.

 

Holdet startede nemlig ud med at være talentfabrik for BMC Racing Team med ejer og sportsdirektør, George Hincapie, som spydspids. Han skiftede nemlig til BMC Racing Team i 2009, og dermed var samarbejdet faciliteret. Senere hen valgt BMC-familien dog at skille sig af med holdet til gengæld for et rent europæisk udviklingshold, men det forhindrer ikke Hincapie i at være glad for samarbejdet.

 

”Jeg er glad for igen at skulle arbejde med BMC Schweiz. Det er som at vende hjem til familien. I 2009 da jeg skrev under med BMC Racing Team, betvivlede folk min beslutning, fordi jeg skrev under med et mindre mandskab. Vi vandt Touren og nu er BMC Schweiz én af cykelsportens bedste brands,” siger George Hincapie til Cyclingnews.com.

 

Samarbejdet med BMC skal også ses i et større perspektiv, idet at Holowesko-Citadel fra næste sæson træder skridtet op og bliver prokontinental-mandskab. 

DEL
KOMMENTARER

SENESTE

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST

TIRSDAG

MANDAG

SØNDAG

GÅ TIL WWW.FELTET.DK

Feltet.dk

Åsvinget 5

9800 Hjørring

Tlf. 51558966

info@feltet.dk