Britiske stjerneskud klar til sæsonen
12. januar 2018 14:54 af Stefan Bjerre Slothuus Foto: Sirotti

Jonathan Dibben og Owain Doull ser frem til at køre deres anden sæson for storholdet Team Sky, mens den unge Christopher Lawless begynder sin professionelle karriere hos det britiske WorldTeam. 

Team Sky har, på trods af deres overlegne budget, investeret i adskillige unge talenter i stedet for store etablerede stjerner. Blandt andet har holdet hentet nogle af de største internationale talenter med tilgangen af colombianske Egan Bernal, russiske Pavel Sivakov og norske Kristoffer Halvorsen.

 

Holdet har dog stadig plads til også at udvikle på de lokale britiske ryttere, som blandt andre tæller Jonathan Dibben og Owain Doull, der begge tørner ud for det britiske hold i deres anden sæson.

 

”Jeg er positiv før 2018-sæsonen starter,” siger Doull i en pressemeddelelse. ”Alle de oplevelser (fra sidste sæson) har lært mig meget, både som atlet og som person. Jeg glæder mig virkelig til at forsøge at give den en ekstra skalle i 2018.”

 

Den 24-årige waliser fremhæver især Luke Rowe og Michal Kwiatkowski som to store forbilleder. De kører klassikerne i foråret, og transformere sig derefter til at præstere i Grand Tours senere på sæsonen. 23-årige Jonathan Dibben har også klassikerne som en stor motivation for den kommende sæson.

 

”I år vil jeg igen primært fokusere på klassikerne”, siger Dibben også i en pressemeddelelse. ”Det vil være mit mål, og det er helt sikkert dér, jeg håber at præstere i fremtiden.”

 

Ny britisk holdkammerat

Doull, Dibben og resten af Sky-mandskabet får også en ny holdkammerat fra Storbritannien, Christopher Lawless. Han er særdeles stolt over at være en del af det britiske storhold.

 

”Jeg tror, dét jeg glæder mig mest til er at tage Skys holduniform på for første gang, og køre cykelløb med den på,” siger den unge brite i en pressemeddelelse. ”Det er mit første professionelle hold, så det bliver meget specielt. Jeg glæder mig virkelig, og kan ikke vente med at køre det første løb.”

 

Både Owain Doull, Jonathan Dibben og Christopher Lawless starter deres sæson i Australien, når Tour Down Under begynder d. 16 januar. 

DEL
KOMMENTARER

SENESTE

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST

TIRSDAG

MANDAG

GÅ TIL WWW.FELTET.DK

Feltet.dk

Åsvinget 5

9800 Hjørring

Tlf. 51558966

info@feltet.dk