Brian Holm savner Dan Martin hos Quick-Step
11. januar 2018 17:00 af Andy PedersenFoto: Iri Greco / BrakeThrough Media

Specielt i denne tid samles holdene rundt omkring i verden for at være på træningslejr. Fælles for langt de fleste er, at man op til denne træningslejr har sagt goddag til nogle ryttere og farvel til andre. Quick-Step har blandt andet sagt farvel til irske Daniel Martin.

Dermed er det for nogles vedkommende også tid til at gøre status på et samarbejde mellem hold og rytter, som har varet igennem flere år. Blandt de mennesker, som gør status og kigger tilbage, er den danske sportsdirektør på Quick-Step, Brian Holm.

 

Han mistede nemlig Dan Martin op til denne sæson. Efter et to-årigt samarbejde er han nu rykket videre til UAE Emirates, hvor det tegner til at blive et superstærkt mandskab, som holdet sender til Tour de France til sommer.

 

Da Daniel Martin ankom til Quick-Step, var han, ifølge Brian Holm, i tvivl om hans egne evner i bjergene efter en tørn med Cannondale, hvor dette ikke var i fokus. Det forsøgte Brian Holm at ændre på.

 

”Det er en rytter, som vi virkelig kommer til at savne. Han var én af de bedste nogensinde. Blandt andet fordi at Dan var en af de mest professionelle og rareste fyre at arbejde med. Han fortalte mig, at Cannondale ikke regnede ham for at være en klatrer, hvorefter jeg sagde: ”Hvad fanden om du ikke er en klatrer?” siger Brian Holm til CyclingWeekly.com

 

DEL
KOMMENTARER

SENESTE

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST

LØRDAG

FREDAG