Brian Holm kunne være taget til dansk hold
12. oktober 2017 21:46 af Benjamin LillelundFoto: Iri Greco / BrakeThrough Media

Brian Holm havde muligheden for at blive sportsdirektør på Riwal Platform næste år.

I går offentliggjorde Brian Holm, at han tager endnu en tørn som sportsdirektør på Quick-Step Floors i 2018, men danskeren kunne være vendt hjem til rødderne for at blive ansat på Riwal Platform.

 

Det afslører hovedpersonen selv i et interview med TV2 Sporten.

 

”Jeg har talt lidt med Michael Blaudzun (sportsdirektør, Riwal Platform, red.) her i løbet af året, hvor jeg måske kunne lave noget med dem. Hvis jeg kunne få et sponsorat med til Riwal, og så kunne jeg lave noget i mindre målestok,” siger Brian Holm.

 

Den karismatiske sportsdirektør har fået forlænget sin kontrakt med et enkelt år, men han måtte vente i lang tid for at få afklaring på sin fremtid. Holdmanager Patrick Lefevere er nemlig ikke en, man presser for at få en underskrift.

 

”Jeg havde ikke snakket med chefen (Lefevere, red.) om det, før vi forlængede. Det er ikke sådan, at han har spurgt, om jeg blev, eller hvad jeg ville. Jeg havde det også sådan, at hvis det ikke blev til noget, så ville jeg stadig være gode venner med dem.”

 

”Det kunne også være, at han havde sagt, at jeg kunne fortsætte, men at jeg ville få mindre i løn. Men så ville jeg stoppe,” forklarer Brian Holm.

 

Brian Holm har været sportsdirektør hos Quick-Step Floors siden 2012, og tidligere har han haft samme funktion hos HTC-High Road og Acceptcard. 

DEL
KOMMENTARER

SENESTE

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST

LØRDAG

FREDAG