Breschel: Har haft problemer med at ramme dagen
26. november 2017 11:30 af Andy PedersenFoto: Sirotti

Efter et år hos Astana lykkedes det for danske Matti Breschel at score en kontrakt med WorldTour-holdet EF Education First. Processen op til den nye kontrakt bød dog på flere tvivlsspørgsmål, og har derfor givet anledning til at kigge lidt tilbage i karrieren.

Karrieren har nemlig budt på mange gode stunder, men alligevel sidder Breschel tilbage med følelsen af, at det nok kunne have været blevet til mere. To sølvmedaljer ved VM og en etape i Vuelta a España er blandt andet på sejrslisten. Noget af det, som har været mellem Breschel og flere gode resultater, er de mange uheld, som han har haft gennem karrieren. Det fortæller han blandt andet i et podcast hos DR.dk.

 

”Der har været en masse uheld, men mest af alt har jeg ikke slået til. Jeg har ikke været god nok til at vinde de helt store cykelløb, som folk håbede på,” siger Matti Breschel til DR.dk.

 

Derudover har det også taget lidt tid for Breschel, før han for alvor har mestret en af cykelsportens helt afgørende kunstarter, når det kommer til at vinde: At positionere sig korrekt i feltet.

 

”Jeg tror, at det kommer af, at jeg ikke har været rigtig klar og god nok på dagen. Jeg har taget nogle chancer og prøvet at køre gennem nogle huller, der ikke har været der. Og det gør man som regel, fordi man ikke har motoren. Det er derfor, de allerbedste ryttere stort set aldrig styrter. De har benene til at sidde forrest på viften eller køre frem ude i vinden. Jeg har bare siddet de forkerte steder,” siger han.

DEL
KOMMENTARER

SENESTE

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST

FREDAG

TORSDAG