Brailsford: Mere motiverede en nogensinde
15. august 2017 12:54 af Christian BergFoto: A.S.O.

Sky-chefen tror meget på, at Chris Froome kan følge i Anquetil og Hinaults fodspor.

I fem ud af de seneste seks udgaver af Tour de France har Team Sky stået med sejren i Paris, men på trods af det har de ikke vundet en af de andre Grand Tours. Det vil det britiske storhold lave om på i år, da de satser stort på, at Chris Froome skal vinde sit første Vuelta a España

 

Den kenyanskfødte brite, der tidligere er blevet nummer to hele tre gange i den spanske Grand Tour, har muligheden for at blive den kun tredje rytter, der vinder Touren og Vueltaen det samme år. Det er noget, som Team Skys General Manager, Dave Brailsford, håber kommer til at ske.

 

”Alle Vueltaer er vigtige, da de er Grand Tours, men i år er vi mere motiverede end nogensinde før i forhold til at vinde. Jeg tror, at denne Vuelta kan blive et definerede øjeblik for Team og Chris Froome,” siger Brailsford i en pressemeddelelse.

 

”Kun to ryttere har lavet Tour/Vuelta-doublen i samme sæson - Jaques Anquetil i 1963 og Bernard Hinault i 1978. I år har Chris muligheden for at skrive historie og cementere sin plads som en af de største nogensinde i sporten.”

 

Igen i år byder Vuelta a España-ruten på ufatteligt mange afslutninger opad. Desuden kommer mange af de største klassementsryttere i verden til start heriblandt Vincenzo Nibali, Romain Bardet og Alberto Contador, som kører sit sidste løb. Sky-chefen ved derfor godt, at det ikke er en selvfølgelig, at Froome vinder.

 

”Vi ved af erfaring, hvor hård og svær Vueltaen er som løb. Dette år er ikke anderledes med en af de allerhårdeste afslutninger opad i skikkelse af Angliru på den næstsidste etape.”

 

SÆT DIT VUELTA MANAGERHOLD

DEL
KOMMENTARER
KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST

TIRSDAG

MANDAG