Bradley Wiggins: Du skal ikke tage til Team Sky
21. februar 2018 18:46 af Christopher WallinFoto: Simon Wilkinson/SWpix.com

Den tidligere Tour de France-vinder langer ud efter sin tidligere arbejdsgiver ved holdpræsentationen af Team Wiggins.

I hjertet af London blev 17 ryttere introduceret til pressen i selskab med den nuværende timerekordholder. Holdets ambitioner er simpelt, at udvikle en gruppe talenter og hjælpe dem tage skridtet op på World-Tour niveau.

 

En af disse ryttere er Tom Pidcock, der allerede er en meget eftertragtet rytter med mange sejrer i baggagen, hvor han som kun 18-årig allerede har vundet Paris-Roubaix, er verdensmester i enkeltstart og lige så i cross. Alle som junior vel og mærket. I den forbindelse blev Bradley Wiggins spurgt til, om han havde gode råd til den unge rytter.

 

”Du skal ikke tage til Team Sky, tag et andet sted hen. De vil kun ødelægge din karriere”, siger den tidligere tempomaskine, ifølge Cyclist.co.uk.

 

Dog skal det pointeres at det blev sagt med et smil på læben, men der lod til at være en smule seriøsitet bag.

 

Yderligere diskuterede den nu pensionerede cykelrytter, hvordan rytterne i dag har ændret sig meget fra tidligere tider, og det er noget Team Wiggins vil forsøge at lave om på.

 

”Vi vil være et hold, der er tæt offentligheden, og ikke være gemt væk i en sort bus bag tunede ruder. Jeg har aldrig selv mistet kærligheden til cykelsporten, men sporten i dag er så fjernt fra det jeg forelskede mig i. Det handler kun om watt og aerodynamik. Jeg vil gerne tilbage til dengang, hvor man fandt Bernard Hinault i færd med at klæde om bag i en bil. Man kan se det ikke handler om watt og penge for tilskuerne. Prøv at se på verdens bedste hold, de er ikke just særlig populære.”

DEL
KOMMENTARER

SENESTE

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST

LØRDAG

FREDAG